5 фактів про текілу від Tequila House
empty:general/phones_bottom
5 фактів про текілу від Tequila House
  1. Справжню текілу роблять виключно з соку блакитної агави, яка фактично є лілією, а не кактусом.

  2. Агаві необхідно приблизно 8 років, щоб досягти рівня зрілості, придатного для заготівлі та застосування у виробництві текіли.

  3. Найпоширенішою помилкою є думка, що справжня текіла повинна мати черв'яка на дні пляшки. Але хробак насправді зустрічається в текілі низької якості, наприклад, в мескалі, та використовується скоріше як маркетинговий хід.

  4. Jose Cuervo був першим у комерціалізації ринку текіли. Він не менш реальний, ніж Джек Деніелс, Джим Бім або капітан Морган.

  5. 24 липня - Міжнародний день текіли.
     

У меню ресторану Tequila House представлено більш ніж 20 видів текіли провідних виробників напою, такі як Olmeca, Jose Cuervo, El Jimador та інші.

Розповісти друзям:
Інші події
Полуничний час настав! Вже з 12 квітня починаємо наш полуничний сезон.  
Сезонне меню від Шефа Порція чудового весняного настрою очікує вас в новому меню від Шеф-кухаря  Marrakesh.  
Устричний четвер у Marrakesh Щочетверга для справжніх гурманів в Ресторані Marrakesh діє спеціальна пропозиція – ви маєте можливість замовити 6 найсвіжіших устриць Atlantic №1 за 300 грн.
Друзі, ми раді знову сказати вам «ласкаво просимо»! Два місяці нас не було в гастрономічному ефірі столиці, але зараз ми повністю готові до наших з вами гучних обідів і вечерь!
Всі події Архів подій