empty:general/phones_bottom
Час роботи: 10:00 - 23:00 Субота, неділя 11:00 - 23:00
Кількість
посадочних місць:
100 гостей
Резерв: +38 (044) 287 2000

sams@karta.ua

Друзі, для вашої зручності ми підготували віртуальний тур по інтер'єру нашого ресторану. Тепер ви з легкістю зможете вибрати улюблений столик в будь-якому залі.

 

У сучасному інтер'єрі нового Sam's Steak House тон задає тепла сіра гама. Експериментуючи з кольорами цієї палітри, дизайнер зробив кілька яскравих акцентів: люстри, мальовані шпалери, текстиль, колекції книг.

 

Простір ресторану прикрашають фотокартини - індивідуальні добірки для кожного із залів.

В оновленому Sam's Steak House, крім обідніх залів, з'явилися невеликий відокремлений ретро-кабінет та простора барна стійка для дегустації вин із могутніх винних шаф.

 

Меню. Великий вибір стейків власного дозрівання. Чимала винна карта, окрема рубрика - «Вина до стейків». Також ми пропонуємо гостям ранкові страви і обідню пропозицію.

 

Технологія дозрівання м'яса в Sam's Steak House. Ми вдосконалили технологію вологого дозрівання, наблизивши її до українських реалій. Технологія полягає в дозріванні м'яса шляхом заповнення його клітин яловичим жиром, що дозволяє зберегти молекули смаку. Для цього шматки м'яса (стейки) поміщають в спеціальні контейнери з жиром. Можна назвати це «натуральним дозріванням», адже воно дозволяє досягти рівня корисних властивостей і смаку елітного імпортного м'яса, при використанні м'яса племінних бичків, вирощуваних на території України. Також яловичий жир є природним бар'єром для бактерій. При такому дозріванні волокна м'яса розпадаються, м'ясо «відпочиває» і стає м'яким. Sam's - перший в Україні, хто в 1996 році впровадив цю технологію, привезену фахівцями з Німеччини, створив професійні холодильні камери для дозрівання м'яса і провів навчання персоналу.

 

Ресторан заснований у 1996 році групою компаній «Мировая Карта». Партнер ресторану - TM Ballantine's.
 

Sam’s market
Sam’s market
Сніданки
Сніданки
Бізнес-ланчи з 12:00 до 16:00
Бізнес-ланчи з 12:00 до 16:00
Кулінарні мастер-класи
Кулінарні мастер-класи
Події
Нові ланчі в Sam's Steak House Чекаємо вас на ланчі з 12:00 до 16:00 в будні. Тепер ми пропонуємо три види на вибір.  
Дегустація виски The Macallan, Highland Park та Naked Grouse Друзі, у нас з’явилася нова дегустація сингл-молтів: чотири абсолютно різних сети, що яскраво розкривають смаки віскі The Macallan, Highland Park и Naked Grouse.
Що таке справжній стейк? Sam's Steak House - перший в Україні ресторан, який у 1996 році запровадив цю технологію дозрівання м'яса для стейків
Ресторан "Buddha-Bar" запрошує спробувати оновлене меню! Бренд-шеф склав меню з європейських і паназіатських хітів в авторській версії - 4 види спринг ролів від 130 грн, тар-тар з лосося з ікрою тобіко 240 грн., риба меч з овочами 385 грн, стейк...
Всі події Архів подій
ЗАЛИШИТИ ВІДГУК